Обратна връзка

   Дългогодишният опит в работата с клиенти  ни е научил, че е важно да поддържаме обратна връзка със своите потребители.

   При изпълнението на поръчките им ние от Тики – работно облекло се стараем да изгладим всеки детайл и при всяка следваща поръчка да бъдем по-добри в професионалното си представяне. Именно стремежът към съвършенство ни насочи към създаването на тази страница Обратна Връзка.

   Тази страница ще бъде място, в което ще можем да обменяме опит. Идеята ни е всеки, който е ползвал услугите ни, по желание да попълни предоставената от нас Анкета. Да споделите впечатленията си по отношение на нашето обслужване. Тук ще можем освен да споделяме отзивите на своите клиенти, така и същевременно да популялризираме вашия бизнес и предлаганите от вас услуги.

   Щастливи сме да видим, че този проект вече работи. Клиентите ни посрещнаха радушно инициативата. Благодарение на установените с времето добри бизнес взаимоотношения, клиентите ни споделиха с нас снимков материал на свои служители в работна среда облечени в изработени от нас облекла. За нас е изключително удовлетворяващо да четем позитивните коментари и мили думи. Посрещаме с радост и критиката, защото това е начина да се стараем повече. Както и да положим усилия да избегнем грешките и недуразоменията. Нека се учим и успяваме заедно. Да си пожелаем успех! Благодарим за доверието!

   Искате ли да се включите? Попълнете нашата анкета, прикачете снимки и ние ще публикуваме тук.

5/5

    Scroll to Top