Не, регистрация не е нужна, за да поръчате.

Ако вашата заявка е направена до 15:00 ч. пратката може да получите на следващия ден. Има изключения за малките населени места, в които куриерската фирма не прави разнос всеки ден.

Пратка до 1 кг. изпратена през Еконт е:
7.70 лв до офис на Еконт;
10.90 лв до адрес;
Пратка до 1 кг. изпратена през СПИДИ е:
5.20 лв до офис на СПИДИ;
8.50 лв до адрес;

Имаме договор с Еконт и СПИДИ, и ползваме отстъпки от техните тарифи. Процентната отстъпка се ползва от нашите клиенти, по този начин получателят плаща по-малко за доставка.

Много наши клиенти използват тази услуга. Когато пратката е над 50 кг. препоръчваме доставка до офис на Еконт, вместо до адрес. С цел да намалим транспортните разходи за клиента предлагаме плащане по банков път, вместо с наложен платеж. Нашите служители могат да изчислят цената на вашата пратка преди тя да бъде доставена.

Да, доставката е възможна. Заплащането е според тарифата на куриерската фирма. Куриерската такса се заплаща от клиента предварително.

 

Имате срок от 14 работни дни, в които може да върнете или замените стоката. Върнатата стока следва да бъде с ненарушен търговски вид. Без следи от носене, пране, гладене и др.

 

В случай на връщане на стока без замяна, платената от вас сума ще бъде в пълен размер по банков път, или чрез Еконт. При връщане на стока с наложен платеж за наша сметка, върнатата стока ще бъде прегледана за следи от употреба и ако не са установени повреди сумата ще бъде възтоновена. Ако стоката е без етикет, носена или повредена рекламацията няма да бъде приета.

След като сте получили потвърждение по емайл за приемане на вашата поръчка това означава, че вашата поръчка е пристигнала при нас и тя се обработва. Може да анулирате поръчката си на емайл (eshop@tiki-bg.com) или като се обадите на тел.: 0895527512.

Фирма Тики има няколко физически магазина в страната. 3 в София, 3 в Стара Загора, 1 магазин в Бургас, 1 в Казанлък и 1 сезонен в Слънчев Бряг. Адресите и контактите на магазините може да намерите тук.

Преди да поръчате стока прегледайте Таблиците с размери. В случай че се затруднявате да определите размера си, не се колебайте да се свържете с нас за помощ при избор на правилния за вас размер.

Погледнете в долния десен ъгъл на монитора си. За Apple и Android – горен десен ъгъл.

Ако все още не сте намерили отговор на въпроса си може да ни се обадите на: 0895527512 или да ни пишете на: eshop@tiki-bg.com

За други конткти можете да видите тук.

Scroll to Top