Компютърна бродерия

Компютърната бродерия е задължителен елемент от съвременното работно облекло особено в случаите когато е необходима представителност. Освен с рекламна и представителна цел, бродерията може да се използва и за разграничаване на отделните работници по отдели и други отличителни белези. Бродерията е надежден и устойчив метод при който се използват широка гама цветни конци, което го прави изключително подходящ както за надписи, така и за сложни многоцветни изображения.

Процесът се състои от два етапа:

  1. Изработка на програма за бродираща машина;
  2. Същинско бродиране върху дрехата или детайл от нея (джоб).
Как можете да поръчате бродерия и колко струва?

Бродерия на фирмени облекла, хавлиени кърпи, шапки и други артикули може да поръчате по телефон или да заявите като ни изпратите подробен e-mail с размер на бродерията и лого във векторен формат.

Цената на бродерията се определя от броя на бодовете. За да получите цена за изработка на бродерия е нужно да изпратите вашето лого в работен вариант. Ние ще го обработим и пригодим за нашите бродировъчни машини. След тази обработка ние можем да отговорим на въпроса: Колко ще струва?

Цената за изработка на бродираща програмата се заплаща еднократно и варира между 18.00 и 25.00 лева в зависимост от сложността на проекта.

Ориентировъчно цената за малък надпис на джоб е около 2.50 лв. а за голям надпис на гърба на дрехата  – около 8.50 лева.

Компютърна бродерия по поръчка

Желаете да поръчате бродерия на работно облекло, хавлии или друго? Свържете се с нас!

 

Scroll to Top